29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Bang & Olufsen donosi vizuelnu i zvučnu gozbu uz novi OLED TV

IZDVAJAMO

Nakon Beolit zvučnika i zlatne kolekcije povodom 95 godina postojanja, danska tehnološka kompanija Bang & Olufsen donosi moćnu kombinaciju videa i zvuka sa novim televizorom koji kombinuje OLED ekran od 48 inča i vrhunski zvučni sistem.

Najnoviji luksuzni Bang & Olufsen televizor, Beovision Contour, možda nije najveći na tržištu, ali sadrži sve što je potrebno za stvaranje bioskopskog iskustva kod kuće. Minimalistički dizajn Beovision Contour televizora krije sistem za kućnu zabavu s punim karakteristikama, jer se upravo ispod njegovog kristalno čistog OLED ekrana LG Electronics tehnologije nalazi ugrađeni sistem zvučnika zasnovan na nagrađivanoj Beosound Stage Soundbar sistemu danske elektronske kompanije.

Beosound Stage Soundbar predstavlja trokanalni sistem zvučnika sa četiri 4-inčne bas jedinice i ima ukupno 11 zvučničkih jedinica, od kojih se svaka napaja namenskim pojačalom. Podržava muziku putem aplikacija za strimovanje kao što su AirPlay 2, Chromecast, Beolink, Bluetooth, Tunein, Deezer i mnogih drugih dostupnih na LG webOS platformi.

S ciljem da bude estetski ugodan u bilo kojoj prostoriji doma, Beovision Contour dizajniran je da odgovara širokom spektru enterijerskih postavki, otkrivajući vanvremenske elemente dizajna i prirodne materijale. Dostupan je u srebrnoj, crnoj i zlatnoj nijansi, sa odgovarajućim završnim oblogama od tkanine za prednji deo zvučnika, ili drveta u svetlom ili dimljenom hrastu kako bi odgovarao opcijama boja aluminijumskog okvira.

Podno postolje od aluminijuma može se ručno okrenuti za 180 stepeni kako bi se korisnicima obezbedio najbolji ugao gledanja. Korisnici imaju i mogućnost montiranja televizora na zid pomoću pametno dizajniranog zidnog nosača koji omogućava pomeranje radi nagiba televizora u skladu sa rasporedom sedenja. Bang & Olufsen je takođe kreirao postolje napravljeno od čvrste pravougaone aluminijumske grede kako bi TV mogao biti postavljen na policu ili pod.

Kablovi su provučeni kroz središnju zadnju stranu televizora i skriveni od pogleda, a Beovision Contour nudi „holistički dizajn od 360 stepeni“, tako da televizor ostaje vizuelno privlačan iz bilo kog ugla. Verujemo da će novi minimalistički i elegantan Bang & Olufsen TV set modernog dizajna udovoljiti svima onima koji dizajnu daju veću prednost nego veličini.

Piše: Miona Todorović

Foto: Bang & Olufsen

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije