23.1 C
Belgrade
22.8 C
Zagreb
18.8 C
Sarajevo
27.05.2022.

YSL Couture Colour Clutch palete inspirisane bogatim nasleđem francuskog brenda lepote

IZDVAJAMO

Iako u poslednje vreme imamo priliku da vidimo brojna praznična izdanja poznatih beauty brendova, moramo priznati da je YSL Couture Colour Clutch paleta senki za oči jedini make up set koji želimo ispod jelke! 

U pakovanju od veštačke kože koja podseća na luksuznu spoljašnjost vanvremenske YSL klač torbice, ova paleta senki je jedini beauty dodatak koji će vam trebati kada poželite da istaknete svoj izgled. Inspirisane Parizom i Marakešom, gradovima duboko ukorenjenim u nasleđe kuće YSL Beauté, luksuzni brend lepote predstavio je dve uzbudljive palete senki koje sadrže selekciju od po deset pigmentiranih boja u beskompromisnom pakovanju.

Od satenskih i svetlucavih, preko matiranih do metalik nijansi, ove dve palete donose neočekivanu harmoniju boja a samim tim i nepresušan izvor kombinacija za stvaranje najsmelijih izgleda, od dnevnog glamura do večernjeg „smokey eyes“ efekta! Spektakularna luksuzna futrola u kojoj se nalazi izbor od deset intenzivnih nijansi čini ovu paletu jedinstvenim kolekcionarskim beauty predmetom.

Paletom inspirisanom Parizom dominiraju blistave boje koje odražavaju duh „Grada svetlosti“ i 10 nijansi koje se prelivaju od metalik srebrne do bronzane, od nežno ružičaste do ljubičaste, sa električnom žutom i ugalj crnom za avanturistički izgled.

Paleta nadahnuta Marakešom je osvrt na boje marokanskog zalaska sunca, sa nijansama ćilibara, pomorandže i pustinje, kao i plavim i zelenim tonovima pronađenim u Majorelle vrtu gde je čuveni dizajner voleo da provodi svoje vreme. Ova paleta senki savršeno pristaje svim tonovima kože, a onima sa smeđim očima daće najupečatljiviji izgled.

Supermodel Kaia Gerber je zaštitno lice novih YSL paleta, kao i ambasador YSL Beauté brenda lepote, a YSL Couture Colour Clutch palete sada su dostupne u parfimerijama Jasmin po ceni od oko 12.000,00 dinara.

Piše: Miona Todorović

Foto: YSL

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije