6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Učinite praznike nezaboravnim i radosnim novom IKEA zimskom kolekcijom!

IZDVAJAMO

 

Decembar je sve bliži, a sezona praznika većinu ljudi motiviše da budu kreativni i da se opuste u svojim domovima. Kako novogodišnje uzbuđenje sve više raste, sada je pravi trenutak da sa vama podelimo IKEA prazničnu kolekciju u kojoj ćete sigurno pronaći inspiraciju za predstojeće dane slavlja! 

 

 

Uz malo kreativnosti IKEA će vam sigurno pomoći da se pripremite za sezonu praznika u unesete duh praznika u svoj dom. IKEA praznične dekoracije zaista podižu kvalitet svakog enterijera tokom sezone praznika, a ako želite minimalistički pristup vašem prazničnom dekoru, IKEA novogodišnji ukrasi su sve što vam treba.

 

 

Pored dekoracije, IKEA ima veliki praznični asortiman razigranog tekstila bogatog novogodišnjim printovima idealan za svečanu prazničnu zabavu, dok je praznične posuđe inspirisano skandinavskim nasleđem. Ukoliko svoju kreativnost više volite da iskažete u kuhinji, IKEA nudi nove načine na koje se hrana priprema i aranžira.

 

 

Ukoliko se vodite filozofijom „manje je više“ i ako uživate u minimalističkom pristupu kada je praznični glamur u pitanju, pomoću ovogodišnjeg izbora IKEA dekoracije svoj dom možete pretvoriti u prazničnu zemlju čuda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: IKEA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije