13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Elo Spa set – Pretvorite svoj dom u zen utočište

IZDVAJAMO

 

S obzirom na novu normalnost socijalnog distanciranja, da bi se oslobodili stresa i napetosti koje nam je ovo vreme donelo, danas ima smisla jedino ulagati u nešto što je izdržalo test vremena, u ovom slučaju, u terapiju koja predstavlja tradiciju staru 2000 godina, poput masaže vulkanskim kamenjem.

 

 

Svrha ove vrste masaže je da ublaži napetost mišića kako biste mogli da se opustite i bolje spavate. Bilo da je to zbog stresa na poslu, vežbanja ili kućnih obaveza, na kraju dana, sve ovo dovodi do bolnih mišića i neusklađenih misli. Kako bi umanjio svakodnevni stres i pružio vam spa iskustvo u sopstvenom domu, Elo set sa vulkanskim kamenjem čuva drevnu tradiciju relaksacije što ga čini moćnim oblikom terapije i masaže.

 

 

Tim koji stoji iza ovog seta proveo je 3 godine radeći zajedno sa profesionalnim terapeutima na njegovom razvoju, a kao rezultat dobili smo Elo vulkansko kamenje minimalističkog dizajna koje ima za cilj da preokrene telesne reakcije na stres, čineći da se osećamo smirenije i odmornije.

 

 

Elo toplo vulkansko kamenje cilja mišićne grupe i oslobađa napetost uskladištenu u njima, pruža savršenu masažu bez napora i dovodi vas u meditativno stanje. 7 teških vulkanskih kamenova brzo se zagreva na 3 nivoa temperature i polako oslobađa zadivljujuću toplinu kako bi umirilo i telo i um.

 

 

Ako uživate u meditaciji, pomoću Elo kamenja možete poboljšati svoje iskustvo tako što ćete ga držati u rukama prilikom svoje seanse. Ovo kamenje ima izvanredna svojstva zadržavanja toplote i omogućavaju polako i održivo širenje toplote. Najbolja stvar ovog terapeutskog seta je to što ne morate zavisiti ni od koga, budući da dolazi sa prostirkom i uputstvom za postavljanje kamenja, omogućavajući vam da ga efikasno koristite sami.

 

 

Pametni deo Elo seta je taj što ima ugrađenu ambijentalnu rasvetu i aromaterapiju, što će dovesti vaše opuštanje na viši nivo, uvodeći vas u smirujući i miran san. Aplikacija koja će biti dostupna od 2021. godine omogućiće vam da prilagodite doživljaj svetlosnog prstena tako da odiše smirujućim vizuelnim efektima, poput boje neba u sumrak.

Elo Spa set dostupan je na sajtu Kickstarter po ceni od 279 dolara.

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Elo

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije