29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

Eksluzivna H&M Conscious kolekcija istražuje lepotu održivosti

IZDVAJAMO

 

Pomerajući granice kreativnosti i održive mode, švedski modni gigant H&M već neko vreme važi za ekološki osvećen high street brend. Kao deo svoje ekološke linije Conscious, H&M je najavio novu kolekciju za jesen / zimu 2020. kreiranu u potpunosti od održivih materijala nastalih obradom recikliranog otpada.

 

 

Komadi iz ove kolekcije izrađeni su od zaista neverovatnih materijala održivog porekla, a kolekcija uključuje ženske i muške stilove u mnoštvu smelih silueta i sezonskih boja. Ključni komadi iz ženske kolekcije su svakako raskošne večernje haljine u crno-zelenom žakardu, zelenom taftu, komplet u žutom žakardu, kao i koktel haljina prekrivena sitnim cvetovima zelenih tonova.

 

 

Što se tiče muške ponude, kolekcija se sastoji od smokinga, odela, košulja i žute žakard jakne. Svoj ekološki osvešćen izgled možete upotpuniti novim aksesoarima brenda, kao što su smele reciklirane ogrlice, minđuše, naočare za sunce. Kolekciju zaokružuju cipele napravljene od VEGEA™, veganske kože delimično proizvedene od vinskih nusproizvoda.

 

 

H&M Conscious ekskluzivna kolekcija biće dostupna na zvaničnoj online prodavnici 3. decembra.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije