7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Zara ima divnu kolekciju svilenih marama posvećenu astrologiji

IZDVAJAMO

Horoskopski znaci, prirodna svila i želja da svojim najbližima poklonite personalizovani poklon nikada neće izaći iz mode, i upravo zato nam od najpopularnijeg high street brenda Zara stiže limitirana edicija The Zodiac Collection u kojoj svaki znak horoskopa ima svoju verziju elegantne marame od svile.

Znakovi horoskopa oslikani su u središnjem delu marame, na kojoj se vidi i njihovo pripadajuće sazvežđe, dok svaki detalj na crtežu marame simbolično predstavlja glavne odlike znaka i zaštitnika njegovih planeta. Pisani tekst koji uokviruje glavni crtež navodi najvažnije karakteristike svakog znaka, dok boje marame odgovaraju bojama određenih znakova. Svaka marama dolazi u posebno upakovanoj kutiji, što je čini luksuznim i personalizovanim poklonom, a predstojeći praznici su sjajan povod da ovim predivno upakovanim poklonom iznenadite voljene osobe koji su ljubitelji astrologije. Zara The Zodiac Collection marame izrađene su od 100% svile, dimenzija 65cmx65cm, i dostupne su po ceni od 2,590 RSD. 

U okviru iste kolekcije Zara je lansirala i set dizajniran za da nam pruži udobnost kod kuće u ovoj “novoj normalnosti”. Svaki set je sačinjen od “scrunchie” gumice za kosu, maske za spavanje, toplih čarapa kao i odgovarajuće vrećice, dok su svi komadi obeleženi odgovarajućim simbolom zodijaka. Horoskopski set je takođe dostupan u Zara prodavnicama ili u njihovoj online prodavnici po ceni od 2,590 RSD. 

Jarac
Strelac
Bik
Škorpija

Devica
Blizanci
Ribe
Vaga
Rak
Ovan
Vodolija
Blizanci
Jarac
Jarac

Piše: Miona Todorović

Foto: ZARA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije