25.3 C
Belgrade
29.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
06.07.2022.

SmallGarden – Pametni vrt za sve ljubitelje kućnog baštovanstva

IZDVAJAMO

 

Kako su temperature sve niže, a pandemija nikako ne jenjava, primorani smo da sve više vremena provodimo kod kuće. Srećom, ekološki odgovorna tehnološka kompanija ēdn osmislila je novu karantinsku aktivnost za sve one koji žele da vreme kod kuće iskoriste da razviju novi hobi.

 

 

SmallGarden je kompaktni kućni vrt koji vam, uz pomoć aplikacije, omogućava da uzgajate biljke, začine, voće i povrće tokom cele godine. Ovaj elegantni uređaj ima drvenu osnovu i hromiranu nadstrešnicu sa LED lampama, a zahvaljujući svojim pametnim funkcijama dozvoljava korisnicima da kontrolišu svetla i prave personalizovani raspored pomoću prateće iOS aplikacije (Android verzija izlazi u decembru).

 

 

SmallGarden dolazi sa 10 kapsula bosiljka – „SeedPods“, koje su bez zemlje i sade se tako što samo dodate vodu kako biste započeli proces rasta. Kompanija ēdn takođe nudi kapsule vlašca, zelene salate i nane, kao i cvetne opcije u rasponu od nevena do prkosa. Kompanija takođe prodaje prazne SeedPods za one koji žele da budu kreativni sa vlastitim odabirom.

SmallGarden se prodaje po ceni od oko 200 dolara na zvaničnom ēdn sajtu.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: ēdn

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije