6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Kiehl's Ultra Facial Cream: Vratite hidrataciju na rekordni nivo

IZDVAJAMO

 

Kultni proizvod još od svog predstavljanja 2005. godine, hidratantna krema Ultra Facial Cream ne silazi sa Kiehl's liste najprodavanijih proizvoda.

Sa više od 40 miliona prodatih primeraka širom sveta, preko 200 000 recenzija kupaca i bezbroj zaštitnih lica koji su njenu učinkovitost hidratacije testirali u svojim svakodnevnim avanturama, Ultra Facial Cream pruža 24-časovnu hidrataciju i jedinstvenu moć jačanja i osnaživanja zaštitne barijere, a  klinički je testirana kako bi omogućila 55 puta brži [1] oporavak kožne barijere za zdraviji izgled kože.

 

 

Poznata širom sveta zahvaljujući svojoj izuzetno hidratantnoj formuli Ultra Facial Cream trenutno pruža koži 2,3 puta više hidratacije, čak i u najsuvljem okruženju.[2] Formula, klinički ispitana da bi delovala na oporavak i jačanje zaštitne barijere, površinu kože čini mekšom, za njen vidljivo zdraviji izgled. Nakon primene, koža je vidljivo hidrirana i sveža, bez masnog i lepljivog osećaja. Svilenkasta tekstura savršeno priprema kožu za šminku, pružajući joj dugotrajnu hidrataciju i blagotvorno dejstvo na oporavak kožne barijere.

 

 

Kiehl's direktorka za nauku, dr Nancy Llaya, objašnjava važnost održavanja zdrave kožne barijere: „Zdrava zaštitna barijera je izuzetno važna za održavanje zaštitne funkcije kože protiv spoljašnjeg okruženja. Ako barijera ima brzu sposobnost obnavljanja, šanse za transepidermalni gubitak vode, osećaj nelagodnosti uzrokovan suvoćom kože i potencijalni rizik od delovanja štetnih spoljašnjih uticaja na kožu mogu se značajno smanjiti.”

 

 

Formula, koja sadrži skvalan-derivat maslina, i glacijalni glikoprotein, pomaže u zaštiti i oporavku kožne barijere obnavljajući površinski sloj lipida kože, dok istovremeno osigurava zadržavanje vlažnosti i zaštitu od štetnih spoljašnjih uticaja.

Glacijalni glikoprotein: zahvaljujući ovom proteinu dobijenom iz morskih glečera, formula zadržava vlažnost i pruža dubinsku hidrataciju i na taj način smanjuje gubitak vode iz kože. Glacijalni glikoprotein korišćen u kremi Ultra Facial Cream se smatra obnovljivim sastojkom [3]

Skvalan, derivat maslina: U Kiehls’ovoj formuli ovo visoko rafinisano hidratantno ulje pomaže u jačanju i obnavljanju zaštitne kožne barijere.

 

Cena Ultra Facial Cream (28ml) – 2.000,00 RSD; (50ml) – 3.700 RSD; (125ml) – 6.650,00 RSD

 

  1. 55% brži rezultati, na osnovu instrumentalne analize na 29 ispitanika.
  2. Rezultati u različitim uslovima su bazirani na instrumentalnom testu sprovedenom na25 ispitanika, poređenjem tretiranog i netretiranog područja u suvim uslovima.
  1. Sirovina je obnovljiva ako njen sastav sadrži preko 50 % ugljenika biljnog porekla.

 

PR & Foto: Kiehl's

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije