13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
10.12.2022.

Friends x Revolution beauty kolekcija ispunjena je nostalgijom za omiljenom serijom 90-ih!

IZDVAJAMO

Ako ovo nije bio vaš dan, vaša nedelja, vaš mesec, ili čak vaša godina, ne brinite – Revolution Beauty je tu da vam popravi raspoloženje jer je nedavno predstavio jedinstvenu kolekciju inspirisanu čuvenom televizijskom serijom “Friends” koja je ispunjena nostalgijom i zabavnim referencama na omiljene likove i momente iz serije. 

Kolekcija uključuje čak 30 različitih proizvoda koji odaju počast vanvremenskom sitkomu koje dolaze u vrlo jedinstvenom pakovanju inspirisanom motivima serije, od kojih su se izvdojile palete u obliku jastoga, Central Perk šolje za kafu ili Fibinog žutog taksija.

Postoje i manje palete i ruževi za usne inspirisani Monikom, Rejčel i Fibi dok se nazivi nijansi senki za oči odnose na različite trenutke koje će obožavaoci serije odmah prepoznati. Ostali proizvodi u kolekciji uključuju sjajeve za usne, kupke, pilinge za lice i telo, nesesere za šminku kao i ručno ogledalo u obliku čuvenog okvira na ljubičastim vratima Monikinog stana.

Budući da se kolekcija rasprodaje brzinom svetlosti, požurite i zgrabite svoje favorite iz ove zabavne kolekcije koja je oličenje serije “Prijatelji” i devedesetih uopšte. Proizvodi su sada dostupni na online prodavnici Revolution Beauty po cenama od 5 do 22 evra.

Piše: Miona Todorović

Foto: Revolution

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije