13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Tiffany & Co. Wild Iris parfem: Luksuzni eliksir upakovan u retkoj murano bočici

IZDVAJAMO

 

Novi miris limitiranog izdanja luksuznog brenda Tiffany & Co. pruža jedinstvenu priliku da posedujete istinsko italijansko remek delo čiji su aromatični sadržaji ukorenjeni u dizajnu.

 

 

Svaki pravi ljubitelj mirisa će potvrditi da ova otmena kolekcija parfema izgleda luksuzno kako i miriše, budući da je Wild Iris parfem predstavlja najviši izraz izrade i dizajna – od najfinijih sastojaka u mirisu do izvrsno ručno izrađene bočice. Parfem otvara se razigranim notama mandarine koji se stapaju sa toplom ružom i senzualnim puterom od irisa koji se po posebnoj recepturi priprema u Francuskoj tokom jula i avgusta, što ga čini jedinstvenim i ekskluzivnim sastojkom za brend Tiffany.

 

 

Ova nova interpretacija parfema može se uporediti sa vrunskim nakitom jer je svaki sastojak pažljivo odabran i izrađen u strukturi sa idejom da stvori elegantan i dragocen miris. Wild Iris parfem dolazi u retkoj i raskošnoj bočici od čuvenog venecijanskog murano stakla, upakovan u kutiji prepoznatljive plave boje sa levkom od belog 18-karatnog zlata i dve dodatne bočice od 25 mililitara. Ograničeno izdanje parfema Tiffany & Co. Wild Iris biće dostupno u odabranim prodavnicama tokom novembra po neverovatnoj ceni od 6.500 dolara.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Tiffany & Co.

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije