13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Nova Dior kampanja je dirljiva posveta neukroćenoj ženstvenosti i mističnom italijanskom nasleđu

IZDVAJAMO

 

Uhvativši lepotu divljih pejzaža i jedinstvenu auru provincije Leće gde se krajem jula održala modna revija zatvorena za javnost – talentovana fotografkinja Lien Lui uspela je da predstavi komade iz Dior Cruise 2021 kolekcije u jedinstvenoj atmosferi, prožetoj mistikom i snagom drevnih obreda. 

 

 

Marija Gracija Kjuri ovom kampanjom slavi bogatstvo i tradiciju Pulje, italijanske oblasti bliske njenom srcu. Kampanja ističe simbole ženstvenosti delikatnim haljinama prožetim dragocenom čipkom i dugim suknjama inspirisanim tradicionalnom italijanskom odećom i korsetima.

 

 

Prava proslava tradicionalne umetnosti Pulje, Dior Cruise kolekcija 2021. godine pokazuje izvrsnost neprocenjivog umeća i veštine, od bajkovite lepote Luminarije koja je sveprisutna u blistavim motivima, preko divljih cvetova koje je izvezao umetnik Pjetro Rufo, do modnih aksesoara poput torbi i cipela od kože napravljenih od strane italijanskih majstora zanata –  kreacije Marije Gracije Kjuri su oda prirodi i blistavom pejzaži južne Italije.

 

 

U nastavku pogledajte i hipnotički video kampanje u režiji Fabijena Barona koji vas vodi u Pulju gde je Dior Cruise 2021 kolekcija predstavljena u prašnjavim, suncem okupanim pejzažima, uz pratnju performansa drevnog rituala u kojem paukov ugriz dovodi do lekovite pesme i plesa.

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije