13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Ove zime budite bez brige jer nove Vans patike prkose svim vremenskim prilikama!

IZDVAJAMO

 

Kombinujući udobnost i performanse, Vans nam donosi dve nove siluete za sve vremenske prilike, spremne da izdrže surove vremenske uslove, od kiše do snega!

Vans je s ponosom predstavio dve iteracije Sk8-Hi MTE 2.0 DX i UltraRange EXO Hi MTE koje se mogu pohvaliti neverovatnom otpornošću na vlagu, dodatnim prijanjanjem i ono što je najvažnije u hladnim zimskim danima – zadržavanjem toplote.

 

 

Od svog nastanka, Sk8-Hi je važio za svestrani favorit koji je mnogo više od skejterske patike, a sada je ovaj klasik zamišljen i dizajniran sa gornjim delom otpornim na vremenske uslove i ojačanom gumenom prednjim delom za dodatnu izdržljivost. Tehnologija zadržavanja toplote MTE 360 održava stopala toplim i suvim, dok UltraCush deo oko članka sa dodatkom posebnih jastučića pruža udobnost tokom celog dana. Ovu siluetu upotpunjuje robusni đon u kojem se ogleda 20 godina iskustva u izradi izuzetno izdržljivih čizmama za sneg.

 

 

Koristeći tehnologiju MTE 360 za sve vremenske prilike nastao je i UltraRange EXO Hi MTE model je sa još boljim zadržavanjem toplote i kontrolom vlage. Gornjište koje prkosi svim vremenskim prilikama, sloj za zadržavanje toplote između đona i čarapa, kao i topla ovom modelu daju dodatnu prednost kada je zimsko vreme u pitanju.

 

 

Oba Vans modela sada su dostupna po ceni od 105, odnosno 110 dolara na zvaničnoj Vans online prodavnici i odabranim Vans prodavnicama.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Vans

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije