13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Doživite autentično zvučno iskustvo zahvaljujući novoj generaciji B&O Beolit zvučnika

IZDVAJAMO

Estetski privlačne zvučnike sa vrhunskim audio sposobnostima nije lako pronaći, ali ovaj luksuzni danski brend svaki put uspeva besprekorno da spoji te dve karakteristike.

Poznati po svojim jedinstvenim i umetničkim siluetama, Bang & Olufsen zvučnici često služe i kao dekorativni predmeti u enterijerima, a novi model Beolit 20 nije izuzetak. Ovaj luksuzni zvučnik oblika korpe za piknik opremljen je nadograđenim funkcijama koje omogućavaju korišćenje kako u zatvorenom, tako i na otvorenom.

Ovaj elegantni uređaj sada ima integrisanu Qi podlogu zavaljujući kojoj može istovremeno da puni vaš telefon dok reprodukuje muziku, što ga čini neverovatno praktičnim i funkcionalnim delom opreme. Stručno izrađen od vrhunskih materijala, Beolit 20 je taktilni i izdržljivi prenosni zvučnik koji sada ima i unapređeni životni vek baterije pružajući pun i bogat zvuk koji traje do osam sati, a kako bi ispunio veće prostore, Beolit 20 takođe može biti uparen sa drugim Beolit zvučnicima za pojačan kvalitet zvuka.

Beolit 20 sada je dostupan u Bang & Olufsen prodavnicama po ceni od 500 dolara i to u dve nijanse – ”Black Anthracite” i “Grey Mist”.

Piše: Miona Todorović

Foto: Bang & Olufsen

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije