29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

Zara Home nova kolekcija dizajnirana za enterijere sa dušom

IZDVAJAMO

 

Vanvremenski enterijer, inspirisan antikom, gde prošlost i sadašnjost rade zajedno u jedinstvenoj harmoniji. Na ovaj način zamišljen je novi Zara Home editorijal za kolekciju jesen/zima 2020. snimljen u privatnoj rezidenciji belgijskog umetnika Edija Dankersa. 

 

 

Uhvaćeni veštim okom fotografa Frederika Verkruza, komadi iz nove Zara Home kolekcije savršeno su se uklopili u ovaj rustični ambijent u kojem prošlost i sadašnjost žive u skladu sa dekoracijom zasnovanom na lepim materijalima i neutralnim tonovima.

 

 

Sada više nego ikada, prostori u kojima živimo poprimaju sve veći značaj, ali na našu sreću brendovi za uređenje doma kao što je Zara Home nude veliki izbor nameštaja, tekstila i dekorativnih komada pažljivo osmišljenih da enterijerima daju posebnu dubinu i dušu, i tako stvore skladnu i bogatu atmosferu u kojoj ćemo se osećati ugodno, zdravo i srećno.

U galeriji pogledajte kako može da izgleda ambijent uređen sa puno ljubavi i topline zahvaljujući jedinstvenim Zara Home komadima iz nove kolekcije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije