13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Fragmenti pop kulture i ličnih sećanja skriveni u mirisu duhovito dizajniranih sveća

IZDVAJAMO

 

Anecdote Candles je američki brend koji od mirisa pravi temu za razgovor, budući da je svaka sveća inspirisana kulturološkim trendovima i osećanjima sa kojima se svako može poistovetiti.

 

 

Svaka sveća predstavlja svakodnevni luksuz dizajniran da nas podseti na priče koje vredi deliti, a kao takve, ove sveće sa šaljivim etiketama su savršene za darivanje. Brend koji stoji iza urnebesno deskriptivnih mirisa koji se dotiču kulturnih trendova poput sveće Comfort Zone koja „miriše na radost propuštanja“ ili Quarter-Life Crisis koja „miriše na paniku bez diskoteke“, predstavio je dve nove sveće isnspirisane mirisom 2020. i 2021. godine.

 

 

Ova kolekcija je oda najluđoj godini koju smo prdoživeli, kao i podsetnik na vedrije dane koji su pred nama. Pored duhovitih opisa, sveća za 2020. godinu zapravo miriše na jantar koji teži da predstavi složenost godine, i mandarinu čija aroma odražava optimizam nove decenije, dok sveća za 2021. godinu kombinuje mirise kedrovine i ouda, za svežu i zemljanu mešavinu.

 

 

Sveće dolaze u modernom i razigranom pakovanju i pravljene su ručno koristeći prirodne sastojke bez aditiva, boja ili konzervansa. Vosak od kokosove soje, fitilj jezgra pamuka i vrhunska mirisna ulja stvaraju čist plamen i pružaju miris koji se brzo širi prostorijom.

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Anecdote Candles

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije