36.8 C
Belgrade
35.5 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Volite seriju “Stranger things”? Obožavaćete ovu kolekciju aksesoara za iPhone!

IZDVAJAMO

Fanovima serije “Stranger things” datum 6.novembar je od velikog značaja, budući da je to dan kada jedan od glavnih likova, dečak Vil Bajers misteriozno nestaje u svom rodnom gradu, kada otpočinje i velika avantura likova serije ispunjena mnoštvom natprirodnih elemenata i uzbudljivih situacija.

Upravo tog dana stiže nam neočekivana saradnja između striming i produkcijske kompanije Netflix koja stoji iza ove hit serije i brenda aksesoara za mobilne telefone CASETiFY. Kolekcija dodatne opreme za iPhone modele telefona inspirisana je motivima i likovima serije “Stranger Things” i sadrži futrole, maske za telefone, kutijice za AirPods slušalice, kao i posebno dizajnirane Apple satove i bežične punjače.

CASETiFY je kroz ovu kolekciju predstavio i niz novih eksluzivnih proizvoda, uključujući masku za telefon koja svetli u mraku, silikonsku futrolu u obliku vafla i prilagodljivu futrolu sa izvrnutim ispisanim nazivom serije.

Zajednica fanova Netflix omiljene serije veruje u snagu neraskidive veze prijateljstva, a ova kolekcija posvećena je upravo onima koji uživaju u neočekivanim avanturama i žele da na potpuno novi način iskažu ljubav prema svojim omiljenim likovima. Iščekujući novu četvrtu sezonu i avanture devojčice Eleven i njene ekipe, ne preostaje nam ništa drugo nego da uživamo u ovoj jedinstvenoj kolekciji koju već sada možemo naručiti preko zvaničnog CASETiFY sajta.

Piše: Miona Todorović

Foto: CASETiFY

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije