5.8 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Nova Pull&Bear kolekcija nam poručuje: “Umetnost je za sve!”

IZDVAJAMO

Moda i umetnost su oduvek predstavljali jedinstven način samoizražavanja, a u godini koja je za nama smo imali čast da prisustvujemo kreiranju neverovatnih modnih kolekcija koje su inspiraciju crpele iz umetnosti. Ovoga puta moda i umetnost spajaju se u novoj Pull&Bear kapsula kolekciji kako bi kroz vaš streetstyle oživele čuvena remek dela izložena u Tate galeriji. 

Ekskluzivna kolekcija španskog highstreet brenda odaje počast velikanima moderne i savremene umetnosti, a tkanine su poslužile kao savršena platna koje prikazuju apstraktnu umetnost Pita Mondrijana, Kazimira Maleviča, Kandinskog i Tarnera. Ova održiva kolekcija na poseban način oblikuje odeću koju ćemo nositi ove sezone, a budući da je namenjena i ženama i muškarcima, Tate Art kolekcija nudi širok spektar umetničkih dela koje možemo poneti u vidu udobnih komada.

Majice, duksevi i pantalone inspirisani Tarnerovim slikovitim pejzažima, jakne sa rečima engleskog pesnika i slikara Vilijama Blejka, torbe i kape sa printovima dela umetnika poput Kandinskog, Džona Evereta Milea i Džordža Stabsa i još mnogo toga možete pronaći na Pull&Bear online prodavnici ili u njihovim prodavnicama širom sveta.

Piše: Miona Todorović

Foto: Pull&Bear

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije