14.6 C
Belgrade
12.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
28.05.2022.

Reebok x Ghostbusters silueta donosi estetiku kultnog filma iz 80-ih!

IZDVAJAMO

Kada sat otkuca ponoć 31. oktobra, Reebok će pustiti u prodaju limitiranu kolekciju Ghost Smashers patika kojima odaje počast kultnom naučno-fantastičnom filmu iz 1984. „Ghostbusters“!

Ghost Smashers patike stvorene su kako bi strastvenim obožavaocima istoimene franšize pružili mogućnost da se osete kao heroji iz filma koji se bore protiv zlih duhova i natprirodnih sila!

Gornjište siluete izrađeno je od vrhunske bele kože sa žutim tragovima koji daju efekat iznošenih patika što rezultira vintage estetikom 80-tih, dok u osnovi patike vidimo pohabani beli srednji đon prekriven crnim gumenim slojem. Ali ono po čemu se ova iteracija izdvaja su svakako detalji koji su toliko verno izrvađeni da silueta izgleda kao da je upravi izašla sa filmskog platna.

Zahvaljujući jedinstvenom sivom i zelenom sistemu pumpi montiranom na peti, kompletiranom zelenim i plavim cevovodima povezanim sa obe strane siluete, Ghost Smashers model je izuzetno autentičan i kao takav san svakog Ghostbusters kolekcionara! Celokupni dizajn je zaokružen detaljem na jeziku patika, a to je neizostavni Ghostbusters logotip.

Ukoliko pripadate grupi obožavatelja ovog filmskog klasika, navijte svoje satove tačno u ponoć na Noć veštica i obezbedite svoj par patika iz ove limitirane kolekcije po ceni od 150 dolara!

Piše: Miona Todorović

Foto: Reebok

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije