13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Praznici ove godine stižu ranije zahvaljujući novoj svečanoj Dior makeup kolekciji!

IZDVAJAMO

 

Pripremajući se za prazničnu sezonu, Dior Makeup predstavio je svoju svečanu kolekciju za 2020/21. godinu nazvanu „Golden nights“. Linija sadrži niz proizvoda sa potpisom brenda, uključujući 5 Couleurs paleta senki i Rouge Dior ruževa za usne.

 

 

Kreativni direktor Dior Makeup brenda, Piter Filips, „Golden nights“ kolekcijom donosi preokret kada su praznični beauty setovi u pitanju, navodeći da je inspiraciju pronašao u crnoj i zlatnoj boji, kao i u grafičkim elementima koji dočaravaju ovu prazničnu sezonu, poput snežnih pahulja.

 

 

Predstavljena u sanjovoj kampanji sa vizuelno blistavim elementima, kolekcija donosi dve verzije petobojne palete senki sa svetlucavim nijansama, praćene Dior Rouge Blush rumenilom, zajedno sa Rouge Dior i Diorific ruževima koji su ukrašeni motivima pahuljica, uključujući opcije boja od duboko ljubičaste do koralne nijanse.

 

 

Ovo praznično ograničeno izdanje zaokrušeno je Dior Forever Cushion presovanim puderom upakovanim u futrolu od slonovače sa „CD“ logotipom, a tu je Diorific Vernis lak za nokte u praznično crvenoj, duboko bordo i breskva ružičastoj boji.

Praznična Dior Makeup „Golden nights“ kolekcija je već dostupna online, a od 1. novembra biće dostupna u parfimerijama širom sveta.

Inspiraciju za praznični makeup pronađite u Dior Makeup video tutorijalima na kraju galerije!

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije