13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Životni prostor u harmoniji sa televizorom: Samsung predstavio prvu paletu boja za zidove

IZDVAJAMO

Boja je univerzalni jezik kojim svi govorimo i u trenutku može promeniti kako se osećamo, ponašamo ili razmišljamo. Boje dopunjuju našu ličnost, stil i životni prostor, a kada govorimo o enterijerima, odabir boje zidova koje će oplemeniti naš dom veoma je važan, možda čak i najvažniji korak u unutrašnjem uređenju.

Imajući to u vidu, tehnološki gigant Samsung lansirao je svoju paletu boja za zidove pod nazivom „LivingColour“ koja je specijalno napravljena za novi program Lifestyle televizora.  Dizajnirana da stvori savršenu pozadinu za tri nova Samsung televizora – The Serif, The Sero i The Frame, svaka nijansa koristi psihologiju boja kako bi stvorila pozitivan emocionalni odgovor i podigla ukupnu estetiku dnevne sobe na viši nivo.

Svaki model Samsung LifeStyle televizora dobio dobio je po dve nijanse. Jedna nijansa je namenjena da savršeno odgovara kućištu televizora, dok je druga komplementarna nijansa koja se može naneti na zidove iza televizora. Samsung kaže da je celokupna paleta kolekcije boja namenjena „izazivanju poletnog emocionalnog odgovora“, s obzirom na to da nas trenutna situacija tera da sve veću količinu vremena provodimo u zatvorenom.

Samsung je za potrebe svoje kampanje zatražio od tri kreativca da stilizuju dnevne sobe pomoću boja iz palete LivingColour, a rezultati su zaista zadivljujući!

Piše: Miona Todorović

Foto: Samsung

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije