13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

adidas x IVY PARK nova kolekcija inspirisana je unutrašnjom lepotom, snagom i otpornošću

IZDVAJAMO

 

adidas x IVY PARK ponovo pomeraju granice tradicionalne sportske odeće novom kolekcijom koja ima za cilj da bude neumoljivo moderna, funkcionalna i bez imalo napora. 

 

 

Nakon svojih Superstars patika sa visokom potpeticom koje je predstavila prošlog meseca,  Beyoncé donosi novu IVY PARK kolekciju namenjenu ljudima koji žele da izgledaju i osećaju se kao na vrhuncu svoje igre. Kolekcija sadrži živu paletu boja poput mente, neonsko žute, ružičaste, smaragdno zelene i žutosmeđe i uključuje pet novih silueta patika, lepršave pantalone, sportske haljine, biciklističke, kratke dukseve sa kapuljačama, trenerke, bodije, pa čak i blejzere. adidas x IVY PARK “Drip 2” kapsula kolekcija zaokružena je luksuznim aksesoarima poput kapa, kačketa, kaiš torbi i naočara.

 

 

Linija je kombinacija minimalnog, tonalnog dizajna i smelih detalja u boji koji ostaju u skladu sa centralnom temom sportske garderobe, ali isto tako ovi komadi se lako mogu prebaciti iz teretane na ulice i nositi kao visoko modna atletska odeća.

adidas x IVY PARK saradnja prvi put je debitovala početkom godine kada se kolekcija rasprodala velikom brzinom, što se može očekivati i ovog puta. Dugo očekivana druga kolekcija superzvezde i nemačkog giganta sportske odeće stiže 30. oktobra i biće dostupna u zvaničnoj online prodavnici kao i u mnogim adidas prodajnim mestima širom sveta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije