5.8 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Vizuelna gozba za sve ljubitelje estetike Vesa Andersona!

IZDVAJAMO

Inspirisan simetrijom i paletama boja filmova Vesa Andersona, Instagram nalog @accidentallywesanderson prikuplja i prikazuje fotografije entuzijasta i avanturista iz celog sveta koje neodoljivo podsećaju na estetiku filmova poznatog režisera.

Kako je ovaj instagram nalog postao veoma popularan, nakon tri godine prikupljanja zadivljujućih fotografija, kreatori Vali Koval i njegova supruga Amanda odlučili su da ga pretvore u knjigu! Inspirisana zajednicom od više miliona avanturista, ova knjiga donosi priče o više od 200 najlepših, najneobičnijih i najzanimljivijih mesta na planeti Zemlji. Knjiga, koju je odobrio sam Ves Anderson, putuje na svaki kontinent kako bi prepoznala neobične orijentire i neotkrivene dragulje – mesta pored kojih ste možda prolazili, neka koja ste oduvek želeli da istražite, a i mnoga za koja nikada niste znali da postoje.

Poklonici filmova Vesa Andersona obožavaće ovo jedinstveno izdanje na 368 stranica koje odiše šarmom, otkačenim kompozicijama i živopisnim postavkama kojima dominira prepoznatljiva paleta pastelnih boja.

Knjiga će biti dostupna od 29. oktobra na vebsajtu www.bookdepository.com po ceni od 28 evra, a u galeriji ispod pogledajte kako bi izgledali filmski setovi Vesa Andersona u stvarnom životu!

Piše: Miona Todorović

Foto: accidentallywesanderson.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije