13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Najružičastija i najsmelija beauty kolekcija godine u znaku omiljene Muppet dive!

IZDVAJAMO

Ako poput nas obožavate ružičastu boju, nema sumnje da će vam se dopasti najnovija beauty saradnja brenda Ciaté London sa omiljenom Muppet divom Miss Piggy, koja je ujedno i zaštitno lice ove razigrane kolekcije!

Kolekcija Ciaté London x Miss Piggy sastoji se od 6 proizvoda inspirisanih kultnim Muppet likom, uključujući šminku i dodatke za šminkanje. Paleta senki „Pig-ment“ dolazi u devet različitih nijansi ružičaste boje, a paleta rumenila u četiri nijanse u ružičastim tonovima, koji neodoljivo podsećaju na boje glamurozne Miss Piggy. Pored paleta senki, ruža i balzama za usne, kolekciju dopunjuju i pink ogledalo i beauty blender „piggy perfector“.

Prema rečima direktorke i osnivačice Ciaté London brenda, Šarlote Najt, Miss Piggy je apsolutna ikona, a iza njenog ponašanja, bisera i rukavica, ona je simbol nečeg veoma važnog, a to je osnaživanje sebe! To je vrsta moći koja vas inspiriše da razmišljate izvan okvira, izdižući sebe i sve oko sebe, i koja vas jednostavno podseća da se zabavite i prihvatite kreativnost koja nas svakodnevno okružuje.

Ova ružičasta kolekcija već je dostupna na zvaničnom Ciaté London sajtu, uskoro možemo da je očekujemo i u Sephora prodavnicama.

Piše: Miona Todorović

Foto: Ciaté London

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije