24.4 C
Belgrade
21.2 C
Zagreb
18 C
Sarajevo
30.06.2022.

Mačka Karla Lagerfilda oprobala se kao dizajner nameštaja za kućne ljubimce

IZDVAJAMO

Kada nas je kreativni direktor luksuzne kuće Chanel Karl Lagerfild napustio u februaru 2019. godine, modni svet je to duboko osetio, ali u svemu tome mnogi su se zapitali „šta će biti sa macom Choupette?“

Lagerfildova plavooka birmanska mačka postala je sama po sebi poznata ličnost, sa skoro 50.000 pratilaca na Twitteru i titulom najbogatije mačke na svetu, budući da joj je dizajner ostavio deo nasledstva.

Mačka Karla Lagerfilda doslovno fizička inkarnacija glamurozng kreatora, a sigurni smo da mnogi misle da ona provodi dane leškareći u svojoj nasleđenoj vili uživajući u najfinijoj hrani. Međutim Choupette je bila veoma vredna i upravo je lansirala sopstvenu kolekciju luksuznih ležaljki za mačke. U saradnji sa nemačkim brendom nameštaja za mačke LucyBalu, Choupette je dizajnirala i potpisala liniju visećih ležaljki, a pored toga bila je i model u reklamnoj kampanji.

Izrađena od prirodnog vunenog filca koji zadržava toplotu i upija miris, razvučena između dva metalna nosača, ova minimalistička ležaljka dizajnirana je da mačkama širom sveta ponudi luksuzno iskustvo poput onog koje ima Choupette.

Po ceni od 149 funti, ova ležaljka je sigurno velika investicija, ali ako je dovoljno dobra za Choupette, onda će sigurno biti dobra i za vašeg ljubimca. Ali, požurite ako želite da prestignete druge vlasnike mačaka budući da ova limitirana edicija broji samo 1.000 komada!

Piše: Miona Todorović

Foto: LucyBalu

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije