19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Pandora galaksija postala je bogatija za nove priveske iz Star Wars kolekcije!

IZDVAJAMO

 

U znak proslave sage koja je zaokupila umove i maštu gledalaca širom sveta, danski proizvođač nakita Pandora predstavio je kapsula kolekciju koja sadrži likove i simbole čuvene “Star Wars” franšize. 

 

 

Ukoliko ste oduvek želeli da svoju ljubav prema Star Wars univerzumu pokažete na otmen i suptilan način, sada imate priliku za to. Nova Star Wars kolekcija sačinjena je od 12 delova, uključujući 10 privezaka, narukvicu i kolekcionarski privezak ograničenog izdanja.

 

 

Inspirisana Star Wars galaksijom, ova kolekcija obožavateljima širom sveta donosi razne mogućnosti za kombinovanje i prilagođavanje svog izgleda. Od priveska sa dvostrukim klatnom koji prikazuje princezu Leju, zatim omiljene likove kao što su R2-D2, C-3PO i Čubaka, do limitiranog 3D priveska sa Star Wars logotipom, pa čak i priveska sa likom Darta Vejdera i najslađeg džedaja iz serijala “Mandalorijan” – bebe Jode, ova kolekcija je san svakog strastvenog kolekcionara.

 

 

Pažljivo koncipirana u saradnji sa Lucasfilmom i u želji da pokaže svoju odgovornost prema planeti, Pandora Star Wars kolekcija izrađena je od čak 71% recikliranog metala.

Kolekcija Pandora x Star Wars je dostupna u svim Pandora prodavnicama širom Srbije, kao i na Pandora zvaničnoj online prodavnici.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pandora

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije