7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Pametni prsten koji menja platnu karticu? Zvuči sjajno!

IZDVAJAMO

Nakon više od četiri godine istraživanja i razvoja, čuveni dizajner Filip Stark, zajedno sa francuskom start-up kompanijom iCare technologies, predstavio je Aeklys by Starck, pametni prsten koji povezuje korisnika sa okolinom kombinujući jednostavnost, intuitivnost i maksimalnu sigurnost. 

Filip Stark veruje da danas, više nego ikad, elegancija ljudske evolucije mora da sledi put dematerijalizacije, što znači da nam treba manje materijala, manje proizvoda, a više inteligencije i više snage, a ovaj pametni nosivi uređaj upravo oživljava tu ideju.

Pametni prsten Aeklys by Starck je multifunkcionalni komad nosive tehnologije za one koji žele da poboljšaju svoj svakodnevni život sa više digitalne efikasnosti. Zahvaljujući svojoj patentiranoj jedinstvenoj tehnologiji i ultra-ergonomskom minimalističkom dizajnu, ovaj prsten odlikuje se upotrebama koje pružaju veću slobodu i sigurnost. Poput komada nakita koji se može udobno nositi na ruci, ovaj prsten zamenjuje platne kartice, karte za prevoz, vizit karte i beskontaktne uređaje za identifikaciju kako bi korisnici uživali u slobodi koja nije ograničena na pametni telefon.

Aeklys by Starck prsten dizajniran je za celodnevno nošenje i ne radi na baterije, već se neprestano puni svaki put kada dovršite transakciju pomoću beskontaktnih čitača.

Pametni prsten Aeklys by Starck trenutno je dostupan samo u Francuskoj po ceni od 290 dolara.

Piše: Miona Todorović

Foto: starck.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije