29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

Novim 5G uređajima Apple obećava novu eru iPhone telefona!

IZDVAJAMO

Na oktobarskom događaju američki tehnološki gigant zvanično je najavio nekoliko novih proizvoda, a najviše očekivani bio je svakako iPhone 12. Kao što je i predviđeno, unapređeni pametni telefon odlikuje se elegantnim novim dizajnom koji ponovo vraća ravne ivice iPhone 5 telefona.

Apple je juče predstavio iPhone 12 i iPhone 12 mini sa 5G tehnologijom i tako najbolji pametni telefon na svetu uveo u novu eru. Novodizajnirani iPhone 12 modeli imaju ekspanzivne Super Retina XDR ekrane od ivice do ivice za svetlije i sveobuhvatnije iskustvo gledanja, a novi prednji Ceramic Shield okvir sada pruža najveći skok u izdržljivosti ikada kada su iPhone telefoni u pitanju.

Apple je u nove uređaje implenetirao i A14 Bionic, najbrži čip u pametnom telefonu koji je glavni pokretač svakog novog iskustva na iPhone 12, a zajedno sa naprednim sistemom dvostruke kamere telefon ima značajne nove funkcije kompjuterske fotografije i najkvalitetniji video do sada. iPhone 12 modeli takođe dolaze sa novim MagSafe magnetnim sistemom nudeći moćno bežično punjenje, uvodeći potpuno novu liniju dodatne opreme koja se lako povezuje sa telefonom, poput futrola i držača za telefon.

Dostupni u dve sjajne veličine, iPhone 12 (6,1 inča) i iPhone 12 mini (5,4 inča) podižu dizajn na novi nivo zahvaljujući obliku koji je elegantan i trajan, a korisnicima je sada lakše nego ikad da pronađu savršeni iPhone koji odgovara njihovom načinu života. iPhone 12 i iPhone 12 mini biće dostupni u pet prelepih aluminijumskih završnih obrada, uključujući plavu, zelenu, crnu, belu i crvenu.

Novi iPhone telefoni naći će se u pretprodaju na zvaničnom Apple sajtu od 16. oktobra, po ceni od 699, odnosno 799 dolara.

Piše: Miona Todorović

Foto: Apple

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije