19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Selena Gomez predstavila svoju prazničnu kolekciju senki za oči u koju smo se zaljubili!

IZDVAJAMO

Sa ciljem da pomogne u rušenju nerealnih standarda savršenstva koji danas postoje u svetu lepote, make up etiketa poznate pevačice Selene Gomez pod nazivom Rare Beauty je od svog prvog predstavljanja dobila pozitivne kritike od beauty internet zajednice.

Uoči predstojećih praznika, brend Rare Beauty predstavio je dve veganske palete senki za oči sa po šest ultra-kremastih nijansi. Inspirisani svetlošću i energijom koja nas okružuje, ove hromatske nijanse olakšavaju stvaranje privlačnih izgleda koji odražavaju vašu istinsku auru. Magnetic Spirit paleta se može pohvaliti sa šest bogatih šljaštećih i zemljanih tonova poput ljubičaste, narandžaste i maslinasto zelene boje u metalik i duohromatskim efektom presijavanja.

Za razliku od nje, Confident Energy paleta je namenjena onima koji više vole toplije neutralne i živopisne tonove poput okeansko plave, senf žute i prigušene ružičaste. Ova blistava paleta senki od šest svakodnevnih neutralnih i živopisnih boja u bogatoj i dugotrajnoj formuli u mekim metalik i satenskim završnim obradama.

Svaki set senki dolazi u kolekcionarskoj prizmatičnoj, kompaktnoj paleti sa ogledalom i biće dostupan po ceni od 25 dolara na Sephora online prodavnici od 16. oktobra.

Piše: Miona Todorović

Foto: Rare Beauty

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije