6 C
Belgrade
5.6 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
05.12.2022.

Valentino Voce Viva: Raskošni parfem koji slavi glas svake žene

IZDVAJAMO

Poput glasa, miris je ličan, intiman i ostavlja trag, a novi parfem italijanske modne kuće Valentino upravo provlači paralelu između zvuka ženskog glasa i mirisa.

Valentinov novi miris Voce Viva, osmišljen od strane parfimera Onorine Blank i Amadine Klerk Mari, jedan je od najisčekivanijih parfema jesenje sezone. Njegov miris zrači notama blistavog kalabrijskog bergamota koji se susreće sa esencijama mandarine i đumbira, dok raskošni buket belog cveća poput gardenije, indijskog jasmina čini srce parfema i naglašava ženstvenost i svetlost ove parfemske mešavine. Neočekivani akrodi kristalne mahovine i vanile ovom mirisu daju završnu notu oličavajući snagu i intimnost ženskog glasa.

Elegantna staklena četvrtasta bočica sa urezanim bočnim stranama nalik na slovo V inspirisana je modnom siluetom i otkriva svetlost koja prolazi kroz inkapsulirani ženski miris, dok je zlatno-crveni poklopac ukrašen kultnim Valentino “rockstud” detaljima.

U nedavno predstavljenoj kampanji zaštitno lice parfema je Lady Gaga koja je prema rečima kreativnog direktora modne kuće Valentino oličenje slobode, samosvesti i čistog srca, a njeno učešće u ovoj kampanji uzdiže simboličku snagu projekta na najviši nivo.

Valentinov ženski parfem Voce Viva uskoro stiže u sve Sephora prodavnice.

Piše: Miona Todorvić

Foto: Valentino

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije