25.3 C
Belgrade
29.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
06.07.2022.

Marc Jacobs Beauty donosi prazničnu kolekciju šminke inspirisanu najslađim trešnjama

IZDVAJAMO

U susret praznicima, dizajneri vole da nas obraduju limitiranim kolekcijama prelepog dizajna, a Marc Jacobs Beauty je jedan od brendova koji je među prvima najavio je najslađu prazničnu kolekciju šminke do sada – „Very Merry Cherry“!

Inspirisana omiljenim voćem dizajnera, nova praznična kolekcija uključuje proizvode za oči, usne i lice upakovane u prelepoj zeleno-zlatnoj ambalaži sa utisnutim detaljima u obliku crvene trešnje. Nova paleta senki Eye-conic sadrži sedam baršunastih, ultra pigmentiranih nijansi za dnevnu i noćnu šminku.

 

Mikrofini puder O!Mega Glaze All-Over Foil Luminizer u limitiranoj breskva-zlatnoj nijansi ove praznične sezone dodaće reflektirajući sjaj od glave do pete jednim dodirom četke, a kompaktno zeleno pakovanje ukrašeno trešnjicom čini ovaj proizvod pravim kolekcionarskim komadom.

Kolekcija ruževa za usne Le Marc proširena je novom nijansom, maraskino trešnja crvena „Oh Miley!“ koja je pravi praznik za usne, i za kraj tu je i Velvet Noir Major Volume maskara u odevena u novom zeleno zlatnom pakovanju.

Proizvodi iz limitirane kolekcije Marc Jacobs Beauty „Very Merry Cherry“ kreću se od 27 do 49 dolara, a od 16. oktobra naći će se u prodaji u Sephora online prodavnici, pojedinačno ili u poklon setovima.

Piše: Miona Todorović

Foto: Marc Jacobs

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije