13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

H&M x The Vampire's Wife: Sanjiva kolekcija romantičnih haljina sa gotičkim elementima

IZDVAJAMO

 

Nakon uspešnih saradnji sa brendovima Balmain, Giambattista Valli i Erdem, švedski high-street brend H&M više nije nimalo stran svetu luksuzne mode, ali čini se da je njegov najnoviji poduhvat sa brendom The Vampire’s Wife jedan od najtraženijih do sada.

 

 

Osnivajući The Vampire’s Wife 2014. godine, kreativna direktorka brenda Suzi Kejv želela je da stvori jedinstvene i prepoznatljive kreacije koje ističu subverzivnu ženstvenost. Zahvaljujući svojoj filozofiji ovaj luksuzni brend učvrstio svoje mesto u modnoj industriji i od svog osnivanja nije prestao da privlači pažnju ezoteričnih umetnika, glumaca i muzičara, da je čak postao i omiljeni brend britanske kraljevske porodice.

 

 

Nova saradnja sa brendom H&M uključuje ekskluzivnu kolekciju novih haljina, pelerina, čipkastih rukavica bez prstiju, a ono što kolekciji daje posebnu notu je činjenica da je Suzin suprug i poznati muzičar Nik Kejv takođe bio uključen u stvaranju kolekcije tako što je dizajnirao nakit. Iz kolekcije su se već izdvojile kratka crna plišana haljina sa dugim rukavima, čipkasta mini-haljina sa srebrnim cvetnim radom uparena sa raskošnom pelerinom istog dezena sa plišanom mašnom. Poznat po ukrašenim rukavima, prenaglašenim siluetama i gotičkim uticajima, The Vampire’s Wife postao je vrhunski brend za sve one koji naginju ka mračnoj romansi i bajkovitoj ženstvenosti, a činjenica da se ova kolekcija lansira oko Noći veštica čini je još uzbudljivijom, iako priznajemo da bismo ove očaravajuće komade nosili tokom cele godine.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije