25.3 C
Belgrade
29.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
06.07.2022.

Inspirišu vas neobični spojevi keramike u enterijeru? Na pravom ste mestu!

IZDVAJAMO

Krstareći kroz okean novih enterijerskih priča, sa radošću primećujemo jedno – pločice najrazličtijih motiva uselile su se u svaku od ovih priča i tu su da ostanu! Otkrivajući lepotu nove ere moderne keramike, pažnju nam je privukla nova kolekcija dekorativnih pločica prestižnog italijanskog proizvođača Mutina kreirana u saradnji sa umetnicom i dizajnerkom Natali Du Paskije, kreativnom direktorkom studija Mattonelle Margherita.

Ovaj upečatljiv kreativni projekat izdvaja se rafiniranom, na momente strogom geometrijskom estetikom, a kreiran je sa željom da prostore personalizuje raznovrsnim uzorcima i nepreglednim konfiguracijama umetničkih pločica.

U osnovi kolekcije leži težnja za kombinovanjem različitih esteskih i formalnih izraza, koja sa svakom novom enterijerskom celinom stvara drugačije, do sada neviđene rezultate, a verujemo da će vas galerija fotografija koju delimo sa vama inspirisati da eksperimentišete sa vašim zidovima i podovima i sličan efekat i sami kreirate u vašem životnom ili radnom prostoru.

Piše: Ana Konča

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije