13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Izađite iz zone komfora – Ubacite pink sofu u svoju dnevnu sobu!

IZDVAJAMO

Navikli smo da za kuću uvek biramo garniture i sofe u neutralnim nijansama poput krem, bež ili sive, ali isto tako dok krstarimo kroz Pinterest pažnju nam često privuku komadi nameštaja u bojama koje nisu tako konvencionalne, ali imaju sposobnost da dnevnoj sobi pruže istovremeno toplinu i autentičnost.

Ružičasta je sve više prepoznata kao svestrana boja koja može naći svoj put u enterijeru bilo kog stila, a u zavisnosti od prostorije njen kontekst je uvek raznolik. Ukoliko želite da preuredite svoj dom i unesete detalj koji će dnevnoj sobi dati poptuno novu dimenziju, predlažemo vam ružičastu sofu!

Od nežne i milenijumske pink do prljavo roze, bilo koja nijansa ružičaste može učiniti vaš životni prostor mekšim, toplijim i slađim. Ružičasta sofa pokazuje koliko zapravo može biti zabavno kada rizikujete zanimljivom bojom na većem komadu nameštaja.

Većina nijansi ružičaste boje odlično će se uklopiti u dnevne sobe kojima preovlađuju tamno drvo, koje karakterišu neutralne boje, posebno one sa tipičnim industrijskim stilom. Ružičasta sofa će vam pomoći da uravnotežite sve ostale elemente, stvarajući atraktivni balans u sobi. Imajte na umu da nijansa ne mora biti previše dramatična, ružičaste pastelne boje će se savršeno uklopiti u minimalističnijim postavkama.

Takođe uzmite u obzir da uz pink sofu imate odgovarajuće umetničko delo, lampu ili veliku prostirku iste nijanse. Kako biste saznali koja kombinacija najbolje odgovara vašem prostoru, moraćete da eksperimentišete, ali ako budete strpljivi u ovom procesu garantujemo vam sjajne rezultate!

U galeriji ispod pronađite inspiraciju i usudite se da unesete ovu zabavnu boju u svoj dom!

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije