5.8 C
Belgrade
4.2 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Održiv dizajn nove Nike siluete sada krase najlepše nijanse kaleidoskopa

IZDVAJAMO

 

Napor koji ulaže zarad održivosti svojih proizvoda i lanca proizvodnje, brendu Nike doneo velike promene. Iako je Nike oduvek težio da koristi ostatke materijala u proizvodnji, ove godine reciklirani materijali dobili su novo značenje kada je njihova obuća u pitanju.

 

 

Space Hippie kolekcija koja debitovala je prošlog meseca započela je novi napor ka održivijim proizvodima sa kolekcijom od četiri siluete izrađene od otpadnih materijala iz njihovih fabrika, a kolekcija je predstavila i nove zanimljive tehnologije, kao što je Crater Foam, spoj Nike-ove amortizujuće pene obložene Grind gumom u vidu đona.

Sada je održiva Nike Crater linija postala bogatija za još jedan ekskluzivni ženski model patika, Air Force 1, u potpunosti napravljen od recikliranih materijala, sa dubljim žlebovima za savremeniji izgled.

 

 

Gornji deo siluete dolazi u redefinisanom dizajnu koji sadrži prošivene akcente i prozirnu tkaninu koja otkriva materijale u predivnim bojama kaleidoskopa, dok je ikonični Swoosh znak u neonsko zelenoj nijansi koja se stapa sa jastučetom na peti. Jedinstveni izgled siluete zaokružuje već prepoznatljiva išarana Nike Grind.

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Nike

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije