13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Zavirite ispod sedišta: CineStar & Ada Mall pripremaju iznenađenje za posetioce!

IZDVAJAMO

Novootvoreni bioskop CineStar u Ada Mall-u priprema iznenađenja od 24. septembra do 4. oktobra!

U bioskopu se događaju najlepši trenuci, opuštamo se, gledamo najnovije filmove, družimo se i provodimo vreme sa dragim osobama, a u novootvorenom CineStaru u Ada Mall-u u periodu od 24. septembra do 4. oktobra, po jedan posetilac na svakoj projekciji otići će kući punih ruku – čeka ga iznenađenje, poklon ispod sedišta!

U srećnom paketu biće svega, od gratis bioskopske ulaznice na Stars Club Loyalty kartici, do Ada Mall ruksaka, peškira ili ćebenceta, kozmetičkog preparata, vaučera za popuste itd. Akcija će trajati 11 dana i ukupno će biti podeljeno 300 bogatih poklon paketa.

CineStar sedišta su najudbnija bioskopska sedišta u gradu jer osim što su izrađena od kože, s većim razmacima od klasičnih, nude i pokretan naslon, a dodatni izbor posetiocima su VIP Relax sedišta i Royal Beds sa stočićem i bežičnim punjačem za mobilni telefon. Osim izuzetnih bioskopskih sala, ovaj bioskop ima i nešto što drugi nemaju – sjajan Cinema bar sa terasom i pogledom na Adu, a tu je 4DX sala sa specijalnim efektima za ljubitelje posebnog efektnog bioskopskog doživljaja.

Među filmovima koji su na repertoaru je najnoviji film “Greenland: Poslednje utočišta” sa Džerardom Batlerom, zatim verna adaptacija dečjeg klasika “Pinokio”, tinejdžerski hit film “After: Posle sudara”,  kao i već poznati “Mulan”, “Tenet” i drugi.

Ulaznice možete kupiti online na www.cinestarcinemas.rs i možda baš vi pronađete poklon paket ispod svog sedišta!

PR & Foto: Ada Mall

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije