29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

Viktorija Bekam istražuje pojam slobode svojom kolekcijom za proleće/leto 2021

IZDVAJAMO

Kao i mnogi dizajneri na ovogodišnjoj Londonskoj nedelji mode, i Viktorija Bekam je bila uskraćena da svoju najnoviju kolekciju prikaže publici uživo. Umesto toga, angažovala je modele koji su prošetali praznom galerijom “Victoria Miro” u Londonu noseći kolekciju za proleće/leto 2021.

Prema rečima nekadašnje Posh Spice devojke, a sada uspešne dizajnerke, ova kolekcija je “san inspirisan stvarnošću” i unosi opuštenu fluidnost u stroge krojeve oštrih boja koji definišu njen brend.

Viktorija Bekam je ove sezone inspiraciju za novu kolekciju preuzela iz pojma slobode i ograničenja, podstičući sve da budu svoji oblačeći se na bilo koji način. Kako se pristup prema modi promenio tokom poslednjih nekoliko meseci, mnogi od nas zahtevaju udobniji način nošenja klasičnih stilova, što je dizajnerki ovom kolekcijom upravo pošlo za rukom.

Ovu eklektičnu kolekciju čine siluete poput kaputa, lepršavih haljina, teksas komada, setova sakoa i dugačkih pantalona, kao i masivnih ogrlica u zlatnoj boji i visokih potpetica sa lancima. Komadi se mogu pohvaliti širokom paletom boja koja sadrži neutralne tonove kao osnovu, i smele nijanse poput zelene i ljubičaste boje koje služe kao akcenti.

U galeriji ispod pogledajte celokupnu prezentaciju nove kolekcije Viktorije Bekam za proleće/leto 2021.

Piše: Miona Todorović

Foto:

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije