29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

Versace Dylan Turquoise – Parfem inspirisan begom na daleka ostrva

IZDVAJAMO

Versace Pour Femme Dylan Blue predstavljen je 2017. godine kao pandan istoimenom muškom parfemu iz 2016. godine, a Donatela Versaće je ovu cvetno-voćnu kompoziciju posvetila ženi koja je svesna svoje moći i senzualnosti. 

Ove jeseni italijanska modna kuća Versace lansirala je novu verziju ovog parfema – Versace Pour Femme Dylan Turquoise, kreiranu od strane čuvene francuske parfimerke Sofi Labe.

Opisana kao senzualna, mladalačka i sveža, novi Dylan Turquoise je kompozicija koja uravnotežuje osvežavajuću i sočnu mandarinu i limun sa ružičastim biberom. Voćni akcenti crne ribizle i egzotične guave pomešani su sa cvetnim tonovima jasmina i frezije, a parfem takođe uključuje mirise molekula napravljenog od belog mošusa i šećerne trske.

Lagan, vodenast i poletan, mladalački i svež, ali sa određenim osećajem luksuza poput većine Versace mirisa, Dylan Turqoise je smeo, ali umeren – savršen parfem za predstojeću prazničnu sezonu. Pozivajući se na grčku mitologiju, bočica parfema ističe se svojim oblikom amfore u svetlo tirkiznoj boji sa zlatnim detaljima i matiranim staklom. Uz logotip Meduze parfem će biti dostupan u februaru 2021. godine, i to u formi toaletne vode u bočicama od 30, 50 i 100ml.

Snimljena na obalama Sardinije, kampanja obuhvata Versaćeovu idealističku interpretaciju večnog leta: blistavu azurnu vodu, jedinstvene kamene formacije, privatna ostrva, preplanuli ten i toplu, maglovitu sunčevu svetlost. Glavne uloge u kampanji za parfeme Dylan Turquoise i Dylan Blue su modeli Hejli Biber i Bela Hadid.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Versace

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije