29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

Upoznajte Espressoh, beauty brend snažnog italijanskog karaktera!

IZDVAJAMO

 

Nakon 5 godina provedenih u L'Orealu na relaciji Milano-Pariz, mlada italijanka Kjara Kašela donela je odluku da sledi svoj instinkt, postane preduzetnica i stvori 100% italijanski identitet lepote snažnog karaktera – poput šoljice kafe!

 

 

Shvativši da tržištu šminke nedostaju jednostavnost i transparentnost, Kjara je odlučila da lansira sopstveni beauty brend Espressoh sa aromom najfinije kafe u neodoljivoj ambalaži, obraćajući se svim ženama koje žive sa stavom „manje je više.”

Vođen idejom da se prava lepota krije u jednostavnosti i da smeli izgled polazi od našeg samopouzdanja, a šminka mu samo daje podsticaj, brend Espressoh donosi potpuno novi pristup lepoti i uči nas kako da naglasimo svoju unutrašnju žensku snagu jednostavnom i brzom šminkom jakog italijanskog ukusa.

 

 

Espressoh proizvodi uključuju čak devet nijansi „Aroma” ruževa, „Glassy” rumenilo, „Intenso” maskaru i „The ABC” korektor. Posebno izdvajamo „Aroma” ruževe čija je čista, intenzivna, duboka boja obogaćena zaraznim ukusom kafe. Izuzetno kremasta mešavina sadrži ulje semena kafe Arabica i pomaže u povećanju nivoa hidratacije, dajući usnama neophodnu negu.

 

 

Pored jedinstvene šminke, brend Espresoh se takođe obavezuje na inicijativu održivosti, poput uklanjanja plastike iz sekundarne ambalaže do kraja 2020. godine, i ograničavanje proizvodnje na Italiju kako bi se smanjio njen ugljenični otisak. Insistiranjem na transparentnosti, brend takođe želi da se kupci informišu o svim sastojcima koji se koriste, kao i o tome odakle svaki sastojak potiče. Espressoh šminku sa neodoljivim ukusom kafe možete kupiti na njihovoj zvaničnoj online prodavnici.

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: espressoh.shop

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije