24.4 C
Belgrade
21.2 C
Zagreb
18 C
Sarajevo
30.06.2022.

Motorola 5G Razr: Povratak flip telefona u velikom stilu!

IZDVAJAMO

 

Samo nekoliko meseci nakon što je pokrenula pametnu verziju kultnog Razr telefona na preklop, Motorola je upravo izdala novu, znatno unapređenu verziju telefona sa vrhunskim performansama.

 

 

Druga generacija Razr telefona sada ima 5G podršku, bolje kamere i unapređeniji softver. Pored bržeg konektovanja na mrežu, brzina obrade podataka je takođe povećana zahvaljujući novom Snapdragon 765G procesoru, kao i 8 GB RAM memorije. Trajanje baterije je povećano sa 2.510mAh na 2.800mAh, a njegova glavna kamera porasla je sa 16 megapiksela na čak 48 megapiksela. Razr telefon je u stanju da pravi savršene selfije zahvaljujući visokokvalitetnoj prednjoj kameri rezolucije od čak 20 megapiksela.

 

 

Poboljšan je i spoljni ekran za brzi pregled koji omogućava pristup bilo kojoj aplikaciji, uključujući YouTube, Google News, Google Home i tako doprinosi većoj funkcionalnosti i boljem korisničkom iskustvu. Kako je zbog elegantnog dizajna telefon postao popularan više kao modni detalj nego pametni uređaj, američka kompanija predstavila je model u dve nove metalik nijanse „Polished Graphite” i „Liquid Mercury”.

Kako bi proslavila lansiranje svog novog 5G Razr modela, Motorola je snimila stilizovani kratki film pod nazivom „Joyride” sa nagrađivanom Emmy glumicom Džulijom Garner u glavnoj ulozi. Unapređena Motorola 5G Razr sada je dostupna po ceni od 1.400 dolara.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: motorola.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije