19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Elegantne minđuše koje drže vaše AirPod slušalice na mestu

IZDVAJAMO

 

Ukoliko ste ljubitelj AirPod slušalica i imate problem sa nošenjem minđuša dok slušate svoju omiljenu muziku, ili vam Apple slušalice neočekivano ispadaju iz ušiju, dizajnerka nakita Suhani Parekh ima rešenje za vas – Pebble Pods.

 

 

Kreativna direktorka londonskog brenda nakita Misho lansirala je seriju minđuša nazvanih Pebble Pods dizajnirane da spreče ispadanje slušalica tako što se diskretno umotavaju ili kače za uređaj i drže ga na mestu. Dizajnerka je došla na ovu ideju nakon što su njene sopstvene AirPod slušalice neprestano ispadale i gubile se.

 

 

Ove male minđuše ne samo da drže slušalice čvrsto na mestu, već se mogu nositi i bez njih budući da su jako lepog dizajna. Parekh je stvorila tri verzije minđuša u zavisnosti od stila koji preferirate, tako da možete izabrati između dva minimalistička modela, kao i skulpturalne minđuše koje se poput zmije umotavaju oko AirPod slušalica i izgledaju kao sjajan statement komad nakita!

 

 

Ako ste planirali da nadogradite svoju kolekciju nakita nečim neobičnim, Pebble Pods minđuše su upravo ono što vam treba.

 

Piše: Miona Todorović

Foto: mishodesigns.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije