25.3 C
Belgrade
29.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
06.07.2022.

Novi Louis Vuitton parfem za muškarce vodi nas na putovanje izvan granica orbite

IZDVAJAMO

Nakon što je nedavno predstavila seriju rodno neutralnih parfema, ovoga puta iz prestižne modne kuće Louis Vuitton stiže nam parfem za muškarce koji svojim mirisom poziva na avanturu, istraživanje i putovanje u nepoznato.

 

 

Moćnog imena, parfem „Météore“ priziva snagu i blistavu svetlost meteora koji plamte nebom. Spajajući elemente neba i zemlje „Météore“ odiše vanvremenskom elegancijom. Ovaj sveži parfem stvorio je glavni parfimer kuće Žak Kavalije Beletrud sa željom da razvije nešto lagano, a opet moćno i dovoljno snažno da pruži grandiozan udar čulu mirisa.

 

 

To je postignuto mešanjem nota kalabrijskog bergamota, mandarine i sicilijanske pomorandže, nakon čega je u koktel mirisa dodat tuniski neroli čiji blistavi karakter dodatno podiže citrusne note. Uparivanje gvatemalskog kardamoma i indonežanskog muškatnog oraščića pojačava dubinu mirisa, dajući mu prepoznatljivu rezonancu, a kao pečat ovoj mirisnoj mešavini Beletrud odabrao je Java vetiver kao poslednji dah sofisticiranosti.

 

 

Ovaj neverovatno složen parfem za muškarce dolazi i sa odgovarajućom cenom. Luksuzni „Météore“ kompanije Louis Vuitton košta 225 evra za 100 ml odnosno 350 evra za 200 ml i dostupan je u Louis Vuitton prodavnicama, kao i na zvaničnom sajtu.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Louis Vuitton

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije