29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

LEGO x adidas Originals ZX 8000: Razigrane patike koje će probuditi dete u vama

IZDVAJAMO

 

Čuveni proizvođač igračaka LEGO, na društvenim mrežama podelio je video koji najavljuje jednu posebnu saradnju sa poznatim sportskim brendom, i istog trenutka nas vratio u detinjstvo.

 

 

Rezultat ove neobične saradnje je LEGO x Adidas Originals ZX 8000 model patika koje su deo A-ZX projekta nemačkog giganta, u čast proslavljenoj ZX silueti iz 1984. godine. ZX 8000 patike su prikazane u veoma originalnom video snimku na kojem se vidi kutija napravljena u potpunosti od LEGO kockica, kao i delimičan prikaz patike. Živopisna LEGO paleta boja poput zelene, plave, žute i crvene preovladava ovom siluetom koja na sebi čak sadrži nekoliko prilagođenih LEGO elemenata poput kopče na pertlama sa pravom LEGO kockicom.

 

 

Iako još uvek nema vesti o tome kada će patika biti puštena u prodaju, sudeći po datumu odštampanom na kutiji u video snimku, patike bi mogle biti dostupne već 25. septembra, a prema raznim izvorima cena bi mogla biti oko 130 evra. U galeriji ispod pogledajte video koji najavljuje novi model LEGO x adidas Originals ZX 8000 patika.

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: LEGO

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije