4.6 C
Belgrade
6.2 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
03.02.2023.

Svojom jesenjom kolekcijom H&M Home nas vodi u savremeni romantizam

IZDVAJAMO

 

Iako još uvek sanjamo o plažama, pesku i sunčanim danima, leto je skoro pa gotovo i polako je vreme da uronimo u jesenje raspoloženje. Sada je trenutak za istraživanje novih trendova u jesenjem dizajnu enterijera, a nova H&M Home kolekcija je prava riznica inspiracije!

 

 

H&M Home kolekcija ove jeseni u vaš dom će uneti romantičnu auru. Inspirisana engleskim selima, novoj home decor kolekciji ne nedostaje zavodljivosti ni topline budući je svaki komad nameštaja ili ukrasni predmet dizajniran tako da će se savršeno uklopiti kako uz tradicionalni tako i uz savremeniji enterijer.

 

 

Kao i prethodnih, boje i materijali u dizajnu enterijera i ove sezone inspirisani su prirodom.  Kolekcija H&M Home za jesen 2020 kombinuje staro i savremeno do savršenstva kako bi stvorila vanvremenski enterijer, a odabir organskih materijala poput drveta, ratana, keramike, lana, pamuka i mermera i ovaj put dokazuje posvećenost održivosti švedskog brenda kada je uređenje doma u pitanju.

Harmonija prirodnih materijala i zemljane palete boja poput bež, smeđe i zlatne stvara toplu i rustičnu atmosferu koja obećava autentičnu umetnost življenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije