19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Louis Vuitton Game On kolekcija torbi: Savršen balans između klasike i ekscentričnosti

IZDVAJAMO

 

Luksuznom brendu Louis Vuitton nikada nije bilo strano da ponovo osmisli izgled svojih klasičnih modela kako bi dizajnirao proizvode koji kombinuju njegovo proslavljeno nasleđe sa smelom novom estetikom. Ovoga puta vidimo novi pristup dizajnu torbi i aksesoara inspirisan igrama i špilom karata.

 

 

 

Cruise 2021. „Game On“ kolekcija torbi i aksesoara odlikuje se neobičnim motivima i inovativnim paletama boja na čuvenim modelima poput Speedy i Dauphine. Džinovski motivi karata poput srca, pika, trefa i karoa predstavljeni su uz prepoznatljiv amblem cveta brenda kako bi stvorio privlačan dizajn koji karakteriše Louis Vuitton kao brend. Svaka torba ima logotipe u obliku srca, kao i upečatljive nijanse poput crvene, bele i plave.

 

 

Možda najistaknutiji komad u kolekciji je svakako torba u obliku srca ukrašena LV monogram i suptilnim crvenim srcem u uglu čiji dizajn prdstavlja savršen balans između klasične LV elegancije i ekscentričnosti.

Louis Vuitton Cruise kolekcija torbi „Game On“ podseća vas da ne shvatate sebe previše ozbiljno i da vas avantura čeka bilo gde, sve dok ste voljni da je pronađete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Louis Vuitton

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije