13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Swarovski x Adidas Originals Superstar: Klasična silueta sa glamuroznim zapletom

IZDVAJAMO

 

Još od svog lansiranja, davnih sedamdesetih, Adidas Superstar silueta je tokom godina doživela brojne izmene, uključujući i predstojeću saradnju sa italijanskom modnom kućom Prada.

 

 

U iščekivanju tri najnovija Prada modela, predstavljamo vam jednu posebnu siluetu patika nastalu kao rezultat još jedne sjajne saradnje, ovoga puta sa proslavljenim austrijskim brendom Swarovski.

 

 

 

Jedan od povoda za ovu saradnju je 50. rođendan Superstar siluete patika, a kako slavlja ne mogu da prođu bez glamuroznih i blistavih detalja, proizvođač najkvalitetnijih kristala Swarovski preuzeo je klasični model patika Superstar Bold i na njega preneo svoju prepoznatljivu estetiku. Ova klasična verzija sa visokim đonom, uz šljašteće kristalne Swarovski detalje na Adidas crnim prugama i zadnjem delu patika, dobija posebnu elegantnu notu, dok se na pertlama nalaze i četiri kristalne Swarovski perle.

 

 

 

 

Zahvaljujući ovim kristalnim detaljima, novi model Adidas Superstar Bold patika sada pruža nove mogućnosti za kombinovanje, pa smo tako odlučili da ih uparimo sa sjajnim Levi's balon džinsom, bež sakoom, belim bodijem i pismo torbom sa Zara potpisom ne bi li dobili ovaj savršeni jesenji outfit!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Adidas / Zara / Levi's

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije