16 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
28.05.2022.

Prva Byredo makeup kolekcija nam poručuje: Usudite se da bojite izvan linija!

IZDVAJAMO

 

U svetu luksuznih mirisa švedski brend Byredo zauzima posebno mesto, a parfemi sa ovim potpisom postali su kultni favoriti među svim zaljubljenicima u prefinjene minimalističke mirisne note. Upravo zato je vest o prvoj liniji Byredo šminke odjeknula internetom, proširivši se brzinom svetlosti, kako među beauty entuzijastima, tako i među onima koji se prilikom odabira proizvoda za negu i lepotu pored kvaliteta rukovode i visokim estetskim kriterijumima.

 

 

U saradnji sa inovativnom i talentovanom makeup umetnicom Isamaiom Ffrench, osnivač brenda Byredo, Ben Gorham, najavio je svoju prvu kolekciju šminke prelepo izrađenih i probranih komada u kojoj se odgleda umetnički karakter i sofisticiranost brenda.

 

 

Isamaya Ffrench je britanska šminkerka, vizionarka i kreatorka nosive umetnosti koja dolazi u različitim formama, što je u savršenom skladu sa filozofijom brenda Byredo. Dok je minimalistička i jednostavna ambalaža postala zaštitni znak brenda, ono što se nalazi unutra nimalo ne zaostaje za postojećim visokim standardima Byredo brenda. Formule su superiorne, teksture taktilne, a svaki proizvod je obojen najfinjim mirisima, od maskare sa mirisom ruže do ruževa koji mirišu na vanilu i ljubičicu.

 

 

Kolekcija je nastajala tri godine i inspirisana je pikselima boja na fotografijama, pejzažima, umetničkim galerijama, kulturi – svim elementima za koje smo ostali uskraćeni ove godine. Byredo kolekcija šminke koja nam stiže 1.oktobra, sačinjena je od šest proizvoda, koji će sigurno promeniti standarde kada je makeup u pitanju, i uključuje 16 višenamenskih stikova u boji, 15 ruževa, balzam za usne, maskaru, crni tečni ajlajner i tri palete senki za oči.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Byredo.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije