13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Nova kolekcija luksuznih Gucci satova i finog nakita je praznik za oči!

IZDVAJAMO

 

Nakon što je prošlog meseca predstavio kapsula kolekciju povodom kineskog Dana zaljubljenih, Gucci se sada vratio sa novom kampanjom za kolekciju prefinjenih satova i nakita.

 

 

1972. Gucci je postala jedna od prvih modnih kuća koja je počela da dizajnira satove i nakit, stvarajući uspešne, ikonične modele koji su kombinovali savremeni duh i tradiciju, inovacije i zanatstvo, modu i eleganciju.

 

 

Nova kampanja u režiji Kristofera Simondsa donosi nam vizuelne prikaze postojećih popularnih komada, kao i nov dizajn nakita i satova ove prestižne kuće. Predstavljeni u okruženju sa vintage motivima, nova kolekcija Gucci aksesoara odiše posebnim italijanskim luksuzom i prefinjenošću. 

 

 

Kampanja započinje finim nakitom iz kolekcija GG Running, Gucci Flora i Lion Head od žutog i belog zlata, ukrašenim dijamantima i dragim kamenjem. Ogrlice, prstenje, minđuše i narukvice imaju Gucci potpis u vidu GG logotipa. Kada su satovi u pitanju, originalni dizajn Grip modela predstavljen je zajedno sa hronograf modelom od čelika sa finim prelivom u nijansama žutog zlata i sive. G-Timeless kolekcija satova uključuje automatske modele švajcarske izrade u kompletu sa kamenim brojčanikom koji je ukrašen čuvenim motivima pčela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gucci.com

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije