13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Nenametljiva estetika Massimo Dutti jesenje kolekcije nas je potpuno osvojila!

IZDVAJAMO

 

Čuveni španski high street brend predstavio je svoju kolekciju za jesen/zimu 2020 i još jednom dokazao da visoka estetika ne mora biti nedostižna.

 

 

Pored toga što nas osvaja trendovskim dizajnom iz sezone u sezonu, Massimo Dutti se trudi da nam donese udobne odevne predmete u kojima se osećamo posebno. Pažljivo dizajniran za sve ljubitelje vanvremenskog i klasičnog stila, svaki komad iz ove kolekcije odiše struktuiranim siluetama i mekim tkaninama čiji je krajni cilj nenametljiva elegancija koja traje.

 

 

Kolekcija prevazilazi trendove svojim kameleonskim sposobnostima, zahvaljujući komadima diskretnih nijansi koji se savršeno prilagođavaju kontrastima i tako nude bezbroj mogućnosti za kombinovanje. Otmen izgled u kombinaciji sa dobrim aksesoarima poput dubokih kožnih čizama ili torbe, povećava samopouzdanje u trenutku! Sa akcentom na kvalitetu i udobnosti, ova ženska kolekcija inspirisana je najčistijim vrednostima umetnosti, arhitekture i prirode.

 

 

Kao brend brend koji je čvrsto pozicioniran u prêt-à-porter modnom segmentu, Massimo Dutti spaja luksuzni osećaj vrhunske mode sa high street dostupnošću.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Massimo Dutti

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije