11.7 C
Belgrade
13.9 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
05.10.2022.

Samsung donosi jedinstveno bioskopsko iskustvo svojim inovativnim kućnim projektorom

IZDVAJAMO

 

Samsung je najavio svoj najnoviji vrhunski uređaj iz linije “Lifestyle” proizvoda za kućnu zabavu.

“The Premiere” je novi laserski 4K projektor ultra kratkog dometa, koji predstavlja održivu alternativu QLED televizorima na čiju proizvodnju je Samsung fokusiran u poslednjih nekoliko godina.

 

 

Sa potpuno novim, kompaktnim dizajnom ovaj inovativni laserski projektor ultra kratkog dometa i visoke rezolucije, u trenutku stvara veliku filmsku sliku u udobnosti vašeg doma. Prednost projektora je ta što se može postaviti direktno ispred zida ili ekrana, a da istovremeno pruža optimalne rezultate ne zauzimajući puno prostora.

Moćni integrisani niskotonski zvučnici i virtuelni surround zvuk sa Acoustic Beam tehnologijom podižu iskustvo gledanja na viši nivo. “The Premiere” projektor je takođe opremljen Samsung TV platformom koja je prepuna aplikacija za strimovanje različitog video zapisa.

 

 

Samsung planira da projektor pusti u prodaju krajem godine, iako još uvek nema informacija o ceni. Međutim, ako je sudeći po ostalim proizvodima iz “Lifestyle” selekcije, verujemo da cena neće biti nimalo zanemarljiva.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Samsung Newsroom

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije