13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Plage Cachée Glamping – Kampovanje na Hvaru sa pet zvezdica

IZDVAJAMO

 

Za sve one koji su oduvek želeli da dožive spavanje pod zvezdanim nebom, ali nisu bili spremni da izađu iz svoje zone komfora, predstavljamo nešto drugačiju vrstu odmora.

 

 

Glamurozno kampovanje ili glamping je jedinstveno putovanje na kom ćete se na autentičan način dublje povezati sa prirodom a da pri tom ne morate da se odreknete udobnosti koja vam je neohodna na odmoru. Glamping iskustvo je nešto što morate doživeti jer će ovaj stil putovanja obogatiti vaš život neprocenjivim iskustvom i ostaviti utisak koji traje mnogo duže od samog putovanja.

 

 

Priča o Plage Cachée Glamping kući počinje na ostrvu Hvar pokraj Vrboske i nastala je sa ciljem da nas na trenutak udalji od civilizacije, stresa i briga i poveže sa prirodom u njenom iskonskom obliku. Do šatora se stiže uskim putem omeđenim kamenim zidovima. Skriveni među visokim borovim šumama i sagrađeni na rubu raskošnog bistrog zaliva, nalaze se četiri ručno izrađena safari šatora Plage Cachée koji su oličenje jedinstvenog, luksuznog glamping iskustva.

 

 

Svaki šator je potpuno opremljen sopstvenim kupatilom i upotpunjen ručno rađenim detaljima od drveta i metala u boemskom stilu. Šatori imaju palubu s pogledom na more i privatnu plažu koji vas mami na jutarnje kupanje. Tu je i zajednička kuhinja smeštena u prelepom vrtu među borovima i opremljena je tako da vam ništa ne zafali dok ste tamo, a ljubazni domaćini su tu da organizuju sve za vas kako biste uživali u svakom trenutku provedenom na ovom čarobnom mestu.

 

 

Spavanje u šatorima koji imaju WiFi, luksuzno opremljeno kupatilo i kuhinju je posebno iskustvo, i ako ste u potrazi za mirom i netaknutom prirodom, iskoristite poslednje sunčane dane leta i zaputite se ka Hvaru i ovom luksuznom komadiću raja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Booking.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije